Alkaa: 30.01.2018 klo 18:00

Eroon sokerista- ravintoremonttikurssi

Tartu tilaisuuteen ja tee hyvä uuden vuoden lupaus. Tällä kurssilla pääset eroon makeanhimosta ja saat tilalle monipuolisen ja terveellisen ruokavalion. Aloitus tiistaina 30.1.2018 klo 18.00-20.00 Tähtiterveyden hoitolassa Kaarlelankadulla. Kurssi sisältää kolme yhteisluentoa sekä erikseen sovittavan henkilökohtaisen 2h.n ravintoneuvontakäynnin. Kurssi sopii sekä naisille että miehille.
Hinta/hlö 175€. Ilmoittaessasi mukaan kaverin, saatte molemmat kurssin hinnasta 15% alennuksen.
Ilmoittautuminen perjantaihin 26.1.2018 mennessä p. 040 5081980
Luennoilla saat monipuolista tietoa miksi sokeri koukuttaa sekä sokerin vaikutuksista terveyteen. Kurssilla rakennetaan ruokavalio, jossa pääset eroon makeanhimosta. Käsittelemme monipuolisesti eri ravintoaineiden vaikutuksia terveyteen. Saat hyviä vinkkejä kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon sekä myös vinkkejä herkullisten ruokareseptien muodossa. Tämän lisäksi henkilökohtaisella ravintoneuvontakäynnillä kartoitamme terveydentilasi ja teemme henkilökohtaisen ravinto-ja hoitosuunnitelman.

Kurssin hinnat sisältävät ALV:n. Tähtiterveydessä voi maksaa nyt myös tyky- sekä smartum-seteleillä! Kannattaa tiedustella myös kurssien aikana mahdollisia peruutuspaikkoja.

PeruutusehdotApua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä