Julkaistu: 05.12.2023 10:35

Hormonit Harmoniaan -pilottiryhmä +50v naisille alkamassaHUOM! Ryhmän aloitusajankohta on muuttunut ja vielä ehtii ilmoittautua mukaan. Ryhmä siirtynyt alkavaksi maaliskuuhun.

❤️ Etsin uuteen maaliskuussa alkavaan hyvinvoinnin pilottiryhmään kymmentä +50v naista. Sinä nainen, joka olet kiinnostunut hyvinvoinnistasi ja haluat tukea terveyttäsi vaihdevuosien aikaan ja jälkeen, niin tämä ryhmä on juuri sinulle.

❤️ Itsekin 50v täyttäneenä ja työni kautta vaihdevuosi-ikäisten naisten elämää ja terveydentilaa seuranneena olen havainnut, että naiset ovat varsin yksin vaihdevuosien aikaisten oireilujen ja kehollisten muutosten keskellä. Vaihdevuosien tuomat hyvin monenkirjavat oireet hämmentävät naisia ja herättävät voimakkaita tunnereaktioita. Moni epäilee, että tästäkö se alamäki nyt alkaa. Tieto mitä kehossa tapahtuu kuin vertaistukikin tulevat meille tarpeeseen.

❤️ Haluan tarjota teille rakkaat +50-vuotiaat naiset jotakin ihan ainutlaatuista ja uutta.

❤️ Olen nähnyt miten paljon oikeanlaisella yksilöllisellä ruokavaliolla on merkitystä siihen miten voimme. Olen nähnyt miten hormonitoimintoja voi tasapainottaa ruokavalion ja muiden lempeämpien hoitomuotojen ja stressinhallinnan kautta. Saamani positiiviset havainnot ja asiakaspalautteet ovat innostaneet minua suunnittelemaan tätä uutta hyvinvointiryhmää, jossa nimenomaan panostamme terveyden tukemiseen vaihdevuosien aikaan ja sen jälkeen.

❤️ Uusi ryhmä alkaa Tähtiterveyden tiloissa Kokkolassa maanantaina 11.3.2024 kestäen maaliskuun loppuun saakka. Yhteistapaamisia on kuusi, joka toisen viikon maanantai-ilta, puolitoista tuntia kerrallaan. Ilta sisältää alustukseni illan aiheesta ja sen jälkeen on aikaa keskustella kyseisestä aiheesta vertaistuki hengessä.

❤️ Illat koostuvat ravintoon ja syömiseen, minäkuvan muutoksiin liittyviin asioihin, makeanhimon hallintaan, hormonitoimintoihin ja etenkin sukupuolihormonitoimintojen tasapainottamiseen, suoliston tasapainottamisen tärkeyteen, hyvän luustoterveyden ylläpitämiseen, stressinhallinnan tärkeyteen ja stressinhallintakeinoihin sekä hyvän unen tärkeyteen. Lisäksi yhdellä kerralla keskitymme parisuhdeasioihin ja seksuaalisuuteen yhdessä vierailija seksuaaliterapeutti ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (opiskelija) Iloseksi yrityksen Mari Huistinojan kanssa.

❤️ Haluan tarjota sinulle +50v nainen ammattitaitoni, Sinun terveytesi hyväksi. Ihan meistä jokainen vaihdevuosi iässä oleva nainen voi tukea terveyttään monella tavalla ja edistää jaksamistaan arjen haasteissa vaihdevuosista huolimatta. Hyvä ruokavalio antaa voimaa keholle ja mielelle, kohentaa veriarvoja ja tasaa niin veren sokeri kuin rasva-arvojakin. Luustoterveys on tärkeä asia vaihdevuosissa ja siihen voimme myös panostaa.

❤️ Ryhmässä luomme tsemppihenkeä ja yhdessä onnistumisen iloa. Ryhmä antaa mahdollisuuden ajatusten ja tunteiden jakamiseen ja voimaantumisen kokemuksiin yhdessä. Yhteisessä Whatsapp-ryhmässä voimme jakaa askarruttavia kysymyksiä koko ryhmän toiminnan ajan. Pilottiryhmän jäsenenä pääset rakentamaan ryhmän sisältöä ja antamaan omia ehdotuksiasi seuraavaan Hormonit Harmoniaan +50 ryhmän sisältöön.

❤️ Haluan ottaa huomioon myös yksilöllisen hoidon tärkeyden ja jokaisen osallistujan yksilölliset tarpeet. Niinpä tämä kokonaisuus sisältää myös kahden tunnin henkilökohtaisen ravintoterapiakäynnin, jossa voimme tarkemmin paneutua terveytesi haasteisiin. Teen sinulle henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman sekä lisäravinnesuositukset terveytesi tueksi.

❤️ Tämä kuuden yhteistapaamisen ja henkilökohtaisen ravintoterapiakäynnin yhteishinta on nyt pilottihintaan 350€/henkilö. Maksu suoritetaan ennen ensimmäistä tapaamiskertaa, joko kertamaksuna tai erikseen sovittavalla erämaksulla. Paikkavarauksen yhteydessä peritään 50€ varausmaksu.

❤️ Saat osallistuessasi ryhmään koko sen keston ajan kaikista muista palveluistani -15% alennuksen koskien mm. vitamiini- ja hivenainemittausta sekä hoidoista vyöhyketerapiaa, Brain Relief- rentoutushoitoa sekä rentoutusvalmennusta.

❤️ Luodaan yhdessä vaihdevuosista voimaannuttavaa aikaa, pidetään terveydestämme huolta ja satsataan hyvään tulevaisuuteen ennaltaehkäisten ikääntymisen mukanaan tuomia haasteita.

❤️ Lähde mukaan yhteiselle voimaannuttavalle naiseuden kukoistus matkalle kanssani. Ota yhteyttä, jos olet halukas osallistumaan ryhmään tai laita yksityisviestiä, niin lähetän sinulle lisätietoja Hormonit Harmoniaan -pilottiryhmästä. Ryhmä toteutetaan pienryhmänä ja se alkaa, jos vähintään viisi ilmoittautuu mukaan. Maksimimäärä ryhmässä on 10 osallistujaa.

Ilmoittautua kannattaa siis jo saman tien. Ilmoittautumiset 29.2.2024 mennessä. Ilmoittaudu sähköpostitse virpi.hoffren@tahtiterveys.fi tai puhelimitse 040 508 1980

❤️ Tervetuloa mukaan matkalle hyvinvoinnin ja itsesi vahvistamisen äärelle Sinä ihana +50v nainen ❤️


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille