Julkaistu: 15.09.2023 09:49

Maksuton luento: Hyvä ruoka - vireämpi arki koko perheelleAloitan syksyn Zoom-luentokokonaisuuden maanantaina 18.9. klo 18-19 aiheella Hyvä ruoka - vireämpi arki koko perheelle.

Haluatko saada arjesta enemmän irti? Kaipaatko vinkkejä, jotka auttavat koko perhettäsi nauttimaan virkeästä ja terveellisestä elämästä? Silloin tämä luento on juuri sinulle! Luennolla syvennytään koko perheen ravitsemukseen ja erityisesti siihen, miten voimme tukea koululaisen jaksamista aamusta iltaan.

Tulethan kuulolle, tärkeän asian äärelle 🍊🍉🍏 Luento on maksuton. Luennolle pääset ilmoittautumaan tästä linkistä:

Varaa paikkasi luennolle!

Mitä voit odottaa luennolta:


  • Arjen energiahuolto: Hyvä ruoka on avain energiseen päivään. Kuulet käytännön vinkkejä siitä, miten voit tukea koko perheesi jaksamista läpi päivän.
  • Välipalat: Erityisesti koululaisille suunnatut välipalavinkit auttavat varmistamaan, että he saavat tarpeeksi ravintoa ja tukea keskittymiseen.
  • Verensokerin tasapaino: Tiedätkö, kuinka tärkeää verensokeritasapaino on sekä lapsille että aikuisille? Käymme läpi tämän tärkeän aiheen ja jaamme käytännön vinkkejä tasapainon ylläpitämiseksi.
  • Makeutusaineet: Opit, miten voit vaihtaa sokerit ja makeutusaineet terveellisempiin vaihtoehtoihin ilman että mausta tarvitsee tinkiä.
  • Lisäaineet: Käymme läpi lisäaineiden vaikutukset ja opimme, kuinka voimme tehdä parempia valintoja perheemme hyvinvoinnin puolesta.
  • Vastustuskyky: Syksy saapuu, mutta se ei tarkoita flunssaa. Tarjoamme käytännön vinkkejä vastustuskyvyn ylläpitämiseksi ruokavalion avulla.
  • Lisäravinteet: Lisäravinteiden hyödyntäminen jaksamisen ja immuunipuolustuksen tukena.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta oppia uusia tapoja tuoda enemmän energiaa ja terveyttä koko perheesi arkeen. Osallistu luennolle ja ota ensimmäinen askel kohti virkeämpää arkea!

Kaikille osallistujille mukavia tarjouksia :) Varaa paikkasi nyt maanantain 18.9. luennolle.

Varaa paikkasi luennolle!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille