Julkaistu: 26.09.2023 15:36

Sokerikoukusta eroon - Suositun TERVEYTESI TÄHDEN -ilmaisluentosarjan toinen luento

Jatkan syksyn Zoom-luentokokonaisuutta toisella luennolla maanantaina 9.10. klo 18-19 aiheella Sokerikoukusta eroon.

Lähde Flt ravintoterapeutti Virpi Hoffrénin Zoon-luentojen matkassa kohti parempaa jaksamista ja terveempää elämää!

Haluaisitko tietää, miten voit päästä eroon sokerikoukusta ja nauttia hyvästä olosta? Oletko valmis tekemään muutoksen kohti terveellisempää ja energisempää arkea?

Liity mukaan maanantaina 9.10.2023 klo 18-19 järjestettävään inspiroivaan zoom-luentoon, jossa pureudumme makeanhimon ja sokerikoukun syihin, seurauksiin ja ennen kaikkea sen voittamiseen!

Varaa paikkasi luennolle!


Mitä voit odottaa luennolta?


  • Makeanhimon syväsukellus: Luennolla opit, miksi makeanhimo syntyy ja kuinka voimme helposti koukuttua sokeriin.
  • Makeanhimoa hillitsevä ruokavalio: Saat käytännön vinkkejä ruokavalioon, joka auttaa vähentämään makeanhimoa ja saa sinut tuntemaan olon virkeämmäksi.
  • Arjen tasapaino: Löydä käytännön vinkkejä, jotka auttavat tasapainottamaan arkea ja vähentämään makeanhimon houkutusta. Tutustumme siihen, miten verensokeritasapaino, uni, suoliston kunto ja stressi vaikuttavat makeanhimoon – ja miten voit näitä hallita.


Ota ensimmäinen askel kohti sokerikoukusta vapautumista! Tämän luennon jälkeen sinulla on tiedot ja työkalut, joita tarvitset makeanhimon hallintaan ja hyvinvointisi vahvistamiseen. Valmistaudu saamaan vinkkejä, jotka auttavat sinua voittamaan makeanhimon ja nauttimaan terveellisemmistä vaihtoehdoista.


Tulevat luennot:


🩸Maanantai 6.11.23 klo 18-19, “Rautaista asiaa raudanpuutteesta”. Saat arvokasta tietoa raudanpuutteen syistä ja keinoja raudanpuutteen torjumiseksi.
🥗Maanantai 4.12.23 klo 18-19, ”Tasapainoinen suolisto -avain terveyteen”. Opit hyvän ruuansulatuksen merkityksen ja opit lisäämään hyviä bakteereita suolistoosi ja poistamaan huonoja.

Luentosarjan takana on funktionaaliseen lääketieteeseen erikoistunut ravintoterapeutti, joka jakaa osaamisensa kanssasi.😊 Älä anna makean houkutuksen viedä voittoasi – ota ohjat omiin käsiisi ja liity mukaan!

Kaikille osallistujille mukavia tarjouksia 🙂 Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi. Nähdään zoomissa!

Varaa paikkasi luennolle!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille