Julkaistu: 13.05.2024 13:38

Vitamiini- ja hivenainemittauspäivä Kokkolassa

Tule mittauttamaan kehosi ravintoainetasapaino. On tärkeää saada riittävästi ravintoaineita, jotta terveydentilamme pysyisi optimaalisena. Riittävällä ravintoainetasapainolla on vaikutusta mm.hyvään luustoterveyteen, immuunipuolustuksen vahvistamiseen kuin matala-asteisen tulehduksenkin eliminoimiseen sekä moneen muuhun terveystekijään.

Mittaus suoritetaan uusinta teknologiaa olevalla Qantum Magnetic Resonance Alalyzer- menetelmällä. Mittauksesta selviää solutasoltasi 10 vitamiinin, 20 hivenaineen ja 4 rasvahapon pitoisuudet sekä kehosi raskasmetallikertymät.

Tämä mittalaite on ainoa Suomessa oleva laite. Ruotsissa ja muutamissa Keski-Euroopan maissa tämä mittausmenetelmä on käytössä myös joissakin sairaaloissa osana laajempaa kvanttifysiikkatutkimusta.
Mittaus on kivuton ja soveltuu yli 6-vuotiaista ylöspäin kaiken ikäisille. Mittaus ei sovellu sydäntahdistin potilaalle eikä raskaana olevalle.

Mittaus kestää pari minuuttia ja saat saman tien tulkinnan paikan päällä ravintoterapeutin tulkitsemana. Saat tulokset myös sähköpostiisi.

Tarjoushinta 60€/mittaus. Norm. 80€. Maksu suoritetaan paikan päällä korttimaksuna.

Voit tutustua ja ostaa halutessasi samalla myös ruokapohjaisia, lisäaineettomia ja hyvin imeytyviä lisäravinteita.

Varaa 45 minuutin aikasi Virpiltä p. 040 5081980 tai nettiajanvarauksen kautta.

Tervetuloa voimaan hyvin!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille