Tarinoita hyvästä olosta

Varaa aika!

Asiakastarinat

asiakastarina - Julkaistu: 31.01.2024 14:29

Vaihdevuosien kynnyksellä

Kohta vuosi sitten elelin yhtä elämäni stressaavinta aikaa. Stressaavia vuosia oli jo useampia takana. Aika omaan hyvinvointiin keskittymiseen oli ollut vähäistä.
Lue lisää

asiakastarina - Julkaistu: 25.04.2023 15:25

Vatsavaivani paranivat 30 vuoden jälkeen

Hakeuduin Tähtiterveyteen ravintoterapiaan vuosikymmeniä jatkuneiden vatsavaivojen vuoksi. Kolonoskopia-tutkimus oli tehty minulle vuosia sitten, mutta siinä ei löytynyt mitään erityistä. Oireinani oli kivuliaita vatsakramppeja, turvotusta, ilmavaivoja ja ummetusta. Olin todella väsynyt, päätä särki usein ja oli aivosumuinen ja masentunut olo.
Lue lisää

asiakastarina - Julkaistu: 08.09.2022 10:38

Ravintoterapiasta apua nivelongelmiin

Sain pysäyttävän kokemuksen, kun kehoni nivelet tulehtuivat ja kipeytyivät niin pahasti, että liikkuminen ei enää meinannut onnistua. Polviin, sormiin, varpaisiin ja leukaniveleen ilmestyi eri asteisia tulehduksia.
Lue lisää

asiakastarina - Julkaistu: 25.01.2022 16:03

Elämä takaisin funktionaalisella ravintoterapialla

Voin sanoa että olen saanut elämäni takaisin, enkä olisi onnistunut siinä ilman Virpiä. Olen kiitollinen ja voin lämpimästi suositella Virpin ravintoterapiaa.
Lue lisää

asiakastarina - Julkaistu: 09.12.2020 10:40

Kaunis talvinen päivä

Olo oli jo tukala, laskettuun aikaan oli viikko aikaa. Aamuyöllä heräsin supistuksiin, jotka ei ollut kipeitä mutta ne tulivat säännöllisesti. Aamulla katsoin ikkunasta ja ajattelin "tänään olisi kaunis päivä synnyttää".
Lue lisää

asiakastarina - Julkaistu: 09.12.2020 09:28

Ruokavalioni valo

Kävin läpi vakavan refluksio-oireilun vuosi sitten joulukuulla. Ennen tuota vaihetta elämässäni oli ollut puolen vuoden ajan useita stressipitoisia asioita ja elämän muutosasioita yhtäaikaa. Löysin avun ravintoterapiasta.
Lue lisää

asiakastarina - Julkaistu: 09.12.2020 09:14

Apua funktionaalisesta ravintoterapiasta

Laitoin viestiä Virpille ja hyvin nopealla aikataululla jo nähtiin Tähtiterveydessä. Ennen ensimmäistä tapaamista, täyttelin lomakkeita jotka käsittelivät monenlaisia asioita: esim. tietoa tämän hetkisistä ruokailutottumuksista, unenlaadusta ja stressitasoista. Näiden tietojen avulla Virpi sai nopeasti kokonaiskuvan tilanteestani.
Lue lisää

asiakastarina - Julkaistu: 09.11.2016 15:06

Ruokavalion muutos auttoi suolistosairauteen

Olen 44-vuotias mies ja sairastanut n.10v kroonista suolistotulehdusta Colitis Ulcerosaa ja tottunut elämään erilaisten vatsakipujen sekä –oireiden kanssa. Neljäkymppisenä ”normaali” keski-ikäisen miehen terveystarkastus työterveydessä ja tulos sokerit, kolestrolit ja verenpaineet koholla, määräyksenä pudottaa painoa ja muuttaa ruokavaliota. Näin teinkin ja sain painoa pudotettua 25kg ja verenpainetta lukuunottamatta sain tilanteen hallintaan sokerin ja kolestrolin osalta. Jollain tasolla jäi tunne, että jotain jäi vielä puuttumaan ja jotain pitäisi tehdä vielä enemmän.
Lue lisää