Julkaistu: 25.04.2023 15:25

Vatsavaivani paranivat 30 vuoden jälkeen

Hakeuduin Tähtiterveyteen ravintoterapiaan vuosikymmeniä jatkuneiden vatsavaivojen vuoksi. Kolonoskopia-tutkimus oli tehty minulle vuosia sitten, mutta siinä ei löytynyt mitään erityistä. Oireinani oli kivuliaita vatsakramppeja, turvotusta, ilmavaivoja ja ummetusta. Olin todella väsynyt, päätä särki usein ja oli aivosumuinen ja masentunut olo.

Kävimme Virpin kanssa tilannettani läpi perusteellisesti. Sain vatsaa rauhoittavan ruokavalion ja suoliston toimintaa lisääviä lisäravinteita. Virpi suositteli minulle GI MAP ruuansulatustestiä. Halusin heti tehdä testin, koska halusin päästä näistä vuosikymmeniä vaivanneista vatsaongelmistani eroon.

Testitulosten valmistuttua menin Virpin luo kuulemaan tulokset. Ei ihme, että vatsani oli ollut kipeä. Suolistostani löytyi useita huonoja bakteereita ja hyvien bakteerien määrä oli olematon. Yllätyksekseni löytyi myös Diantameba fragilis -parasiitti. Suolistossani oli myös hurjasti suolistohiivaa. Monia muitakin epätasapainotiloja löytyi ruuansulatuksestani.

Virpi ohjasi minut lääkärin vastaanotolle ja sain lääkekuurin ameeban häätöön ja lääkkeen suolistohiivan häätöön. Virpi suositteli minulle vielä monenmoisia lisäravinteita ja vitamiinivalmisteita, jotka kohensivat nopeasti suoliston kuntoa ja virkistivät oloa. Hyvää bakteeristoa lähdettiin lisäämään probiooteilla. Hyvää ruokavaliota noudatin koko ajan.

Tämä prosessi vei noin neljä kuukautta aikaa. Vatsani voi nyt loistavasti. Se ei ole enää yhtään kipeä ja toimii säännöllisesti. Olen saanut ihan uuden energian elämääni. Ruokavalioni on muuttunut, enkä palaa enää vanhaan ruokavalioon takaisin. Olen virkistynyt ja eikä päänsärytkään vaivaa enää.

Tämä neljän kuukauden prosessi Virpin kanssa oli todella silmiä avaava. Minulle tämä prosessi oli elämänmuutos. Olen kiitollinen, miten kokonaisvaltaisesti sain apuja terveyteeni. Suosittelen lämpimästi funktionaalista ravintoterapiaa. Kiitos Virpi.

Nainen 63v


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille