Koe tulen
rauhoittava vaikutus

Varaa aika!

Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoito, jossa tulen lumoava ja rentouttava vaikutus on aistittavissa, on lähtöisin Pohjois- ja Etelä-Amerikan intiaanikansoilta. Kynttilä on valmistettu mehiläisvahasta, hunajauutteista ja erilaisista yrteistä.

Hoidolla voidaan lievittää stressiä, korvasärkyä (johon ei liity tulehdusta), vilustumisoireita, nuhaa, poskiontelovaivoja, päänsärkyä, pään paineista tuntemusta sekä korvien erilaisia häiriöääniä. Myös mielen jännittyneisyyteen ja unettomuuteen voi korvakynttilähoidosta saada apua.

Korvakynttilät eivät vaikuta pelkästään fysikaalisesti. Kevyt alipaine (savupiippuilmiö) ja liekin liike aikaansaavat värähtelyaallot korvakynttilässä, jotka vaikuttavat kuin hellä tärykalvon hieronta. Tämä saa aikaan miellyttävän lämmön tunteen ja vapauttavaksi koetun paineentasauksen korvassa ja otsan- ja nenän sivuonteloissa.Paineen ja kivun tunne helpottaa korvassa ja pään alueella. Myös nenän kautta hengittäminen saattaa kohentua ja hajuaisti parantua, vaikka nenä olisi ollut tukossa ennen hoitoa.

Pitkä ja kapea kynttilä asetetaan hellästi hoidettavan korvaan. Kuulet kynttilän palamisesta syntyvää ritinää ja miellyttävää lämmön tunnetta. Yksi korvakynttilä palaa n. 10 min. ja molemmat korvat hoidetaan erikseen samalla hoitokerralla.

Voit valita halutessasi korvakynttilähoidon rentouttavan päänhieronnan kera tai vyöhyketerapiahoidon yhteyteen.

Tervetuloa kokemaan tulen rauhoittava vaikutus. Varaa aika netissä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille