Voimavarojesi vahvistamiseen, stressinhallintaan ja rentoutumiseen

Varaa aika!

Olet Elämäsi Tähti -hyvinvointipaketti

Väsymys, uupumus, keholliset jännitystilat, unihäiriöt, päänsäryt, yöllä hampaiden pureminen, mielialavaihtelut, erilaiset pelot, elämässä oikean suunnan löytämisen haasteet ja itsetunto-ongelmat kertovat fyysisestä ja psyykkisestä ylikuormituksesta ja stressihormonien epätasapainosta.

Stressinhallintataidot, työn ja levon välisen tasapainon löytäminen, rentoutuminen ja palautuminen ovat tärkeässä asemassa tasapainoisessa elämässä. Ottamalla aikaa itsellesi ja rentoutumalla säännöllisesti varmistat voimavarojesi riittämisen niin töissä kuin vapaallakin. Rentoutumisvalmennuksessa ohjaan rentoutumista puheen avulla. Ensimmäiselle tapaamiselle varaamme 90min aikaa. Käymme aluksi läpi tilannettasi ratkaisukeskeisen haastattelun avulla. Kartoitan tilannettasi, mitä tavoitteita ja toiveita sinulla on valmennuksesta. Tämän jälkeen teen sinulle yksilöllisesti tehtävän rentoutuksen tilanteeseesi sopien ja valitsemme sinulle sopivan rentoutusmenetelmän.

Rentoutusvalmennuksessa voidaan käyttää suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua ja positiivista psykologiaa vahvistamaan terveyttä, hyvinvointia, suorituskykyä ja yleistä elämänlaatua. Rentoutus toteutetaan mielikuvien, erilaisten vahvistavien ja myönteisten mielikuvien, kehollisen rentoutuksen ja mahdollisesti myös taustamusiikin avulla. Rentoutusharjoituksia on hyvä tehdä säännöllisesti, joten tunnin jatkokäyntejä voidaan toteuttaa tarpeen mukaan sopivin väliajoin. Rentoutusharjoituksen jälkeen varaamme vielä aikaa keskustelulle.

Rentoutusvalmennuspaketti sisältää ensimmäisellä kerralla haastattelun ja sinun tavoitteidesi määrittämisen. Kolme suggestiivista rentoutusharjoitusta sekä kirjalliset henkilökohtaiset suggestiot tai oman rentoutusäänitteen sähköpostiisi.

Hyvinvointipaketin tiedot


Kesto: 1 x 90 min ja 2 x 60 min
Hinta: 190 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille