Funktionaalinen ravintoterapia terveyden ja painonhallinnan tueksi

Varaa aika!

Sinun Terveytesi Tähden -hyvinvointipaketti

Ruokavalion ja terveyden tasapainotuksen avulla kohti pysyvää painonhallintaa.

Funktionaalinen ravintoterapia on yksilöllistä, terveyttäsi tukevaa ravintoterapiaa. Ravintoterapiaprosessin aluksi kartoitan terveydentilasi huolellisesti ja käymme läpi painonhallintaasi vaikuttavia tekijöitä. Näiden perusteella lähdemme tasapainottamaan ensin painonhallintaasi vaikuttavia tekijöitä, kuten hormonaalisia toimintoja, suoliston ja ruuansulatuksen toimintaa sekä soluaineenvaihduntaa. Terveyden tasapainottaminen on tärkeää tehdä ensin huolellisesti, jotta painonpudotus onnistuu ja sen jälkeen painonhallinnasta tulee pysyvää.

Ruokavaliolla on suuri merkitys tässä tasapainotusprosessissa. Laadin sinulle yksilöllisen terveyttäsi tukevan ruokavalion ja terveyden tukisuunnitelman. Tarvittaessa käytämme lisänä vitamiini-, hivenaine-, rasvahappo- ja probioottisia valmisteita.

Aloituskäynnille varataan kaksi tuntia aikaa. Terveyden tukisuunnitelma rakentuu yksilöllisesti terveydentilasi ja ruokavaliosi kartoituksesta, henkilökohtaisesta haastattelusta ja ruokapäiväkirjasta. Tarvittaessa saamme lisätietoja laboratorio- ja kehonkoostumusmittauksista. Käynnin jälkeen laadin sinulle yksilöllisen ruokavaliosuunnitelman ja terveyden tukisuunnitelman lisäravinnesuosituksineen.

Terveyden tukisuunnitelmaa tarkistetaan tarvittaessa prosessin aikana. Tuloksiin vaikuttaa sitoutumisesi sovittuun tukiohjelmaan sekä aika, jonka keho tarvitsee työskennelläkseen itsensä terveeksi. Annan sinulle tarvittavat tiedot ja taidot terveellisestä ravitsemuksesta sekä toimin henkisenä tukenasi koko prosessin ajan. Tämän lisäksi kartoitan myös muita elämäntapojasi. Kiinnitämme huomion hyvään unenlaatuun, riittävään liikuntaan ja stressinhallintaan. Ravintoterapiaprosessi kestää yleensä muutamia kuukausia ja tunnin jatkokäyntiaikoja tulee prosessin aikana yleensä n. 2-4. Tavoitteenani on ohjata sinut kohti pysyvää elämäntapamuutosta.

Halutessasi voit liittää ravintoterapiaan mukaan Sinun Tähtesi- paketin, jossa käymme keskustellen läpi prosessiisi vaikuttavia henkisiä tekijöitä ja laadimme sinulle motivaatiosuunnitelman prosessisi tueksi.

Hyvinvointipaketin tiedot


Kesto: 2 h
Hinta: 190 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille