Makeanhimon hallintaan
ja sokerivieroituksen tueksi

Varaa aika!

Tähtivoimaa-hyvinvointipaketti

Makeanhimon hallintaa yksilöllisen ruokavalion avulla.

Tähtivoimaa-paketti on sinulle, jos koet sokerinkäytön hallitsevan elämääsi liikaa ja haluat päästä irti sokerikoukusta. Autan sinua saavuttamaan elämäntavan, jonka myötä sinä hallitset herkuttelua, eivätkä herkut sinua.

Käymme tapaamisissa läpi tekijöitä, jotka ovat johtaneet sokerikoukkuun ja miten selvitä eteenpäin haastavissa tilanteissa, kun makeanhimo yllättää. Saat tietoa makeanhimon syntymekanismeista ja sokerin vaikutuksista terveyteen sekä myös stressin ja unen vaikutuksista makeanhimoon. Laadin sinulle makeanhimon poissa pitävän verensokeritasapainoasi ylläpitävän ruokavalion. Opit mitkä ruoka-aineet auttavat makeanhimon yllättäessä ja osaat valita terveelliset vaihtoehdot, jotka maistuvat hyvältä. Hallitset painoasi ilman kitukuureja ja jatkuvaa kaloreiden laskemista.

Teemme myös pieniä tehtäviä, jotka tukevat irtipääsyä makeanhimosta ja saat mukaasi ison pinon terveellisiä herkkureseptejä. Keskusteluissa kiinnitämme erityishuomion myös makeanhimoa ylläpitäviin henkisiin tekijöihin ja niistä vapautumiseen positiivisen psykologian ja voimaannuttavien itsesuggestioiden keinoin.

Tähtivoimaa-paketti sisältää kolme tunnin tapaamiskertaa, kirjallista materiaalia sokerinhimon syntymekanismeista ja sen hallinnasta sekä henkilökohtaisen tuen koko prosessin ajaksi. Saat myös ruokareseptivihkosen.

Hyvinvointipaketin tiedot


Kesto: 3 x 60 min
Hinta: 170 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille