Jalkahoito edistää terveyttä


Jalkahoidot

Jalkojen hyvinvointi on tärkeää terveyden edistämistä. Kynsisieni on ikävä, huonosta jalkineesta tullut rakko tai kivulias känsä voi haitata päivittäistä liikkumista. Sisään kasvanut kynsi voi pahimmillaan aiheuttaa märkivän tulehduksen. Siksi jaloista on tärkeää pitää huolta ja ennaltaehkäistä mahdollisia ongelmia ajoissa! Tähtiterveys tarjoaa monipuoliset jalkahoidot hyvinvointiasi edistämään!

Jalkahoitaja antaa ohjeita jokapäiväiseen jalkojen perushoitoon ja hyvien jalkineiden valintaan. Jalkahoito hoitaa jo syntyneitä, niin pienempiä kuin isompiakin jalkaongelmia. Saat avun känsien ja kovettumien poistoon, kynsien lyhentämiseen ja ohentamiseen sekä sisään kasvaneen kynnen hoitoon. Myös jalka- ja kynsisienen hoitoon saat apua.Jalkahoito ja säännölliset tarkistukset ovat tärkeitä etenkin diabeetikoille ja reumaatikoille. Teen myös diabeetikoiden tuntohermotutkimuksia. Jalkojen virheasennoista voi seurata ongelmia. On virheasento sitten reuman tai tapaturman vuoksi syntynyt, pitää se hoitaa asianmukaisesti. Teen yhteistyötä mm. jalkaterapeutin, fysioterapeutin ja kalevalaisen jäsenkorjaajan kanssa. Käynti jalkahoitolassa on ensimmäinen askel jalkojen hyvinvointiin!

Hoidan myös lasten jalkaongelmia!

Käytän jalkahoidoissa luonnonmukaisia, parabeenittomia hoitotuotteita. Niin jalkakylpyöljyt kuin voiteetkin ovat laadukkaita suomalaisia luomutuotteita. Hoitooni kuuluu lopuksi rentouttava jalkahieronta. Halutessasi voi valita myös vyöhyketerapian perushieronnan sijaan.

Tähtiterveys – sopiva jalkahoito Kokkolassa juuri sinulle!

Tähtiterveydestä on saatavana turvallinen, tehokas ja luonnonmukainen otsonihoito kynsisienen hoitoon ja jalkasilsaan. Otsonihoidot ovat päihittäneet tutkimuksissa perinteisten kynsisienilääkkeiden tehon. Otsoni on lääketieteellinen hoitomuoto, jota käytetään maailmalla erilaisten terveysongelmien hoitoon. Lue tarkemmin otsonihoidoista.

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä