Saavuta hyvä ja energinen olo!


Terveellinen ruokavalio jokaiselle yksilöllisesti

Ympärillämme on loputtomasti houkutuksia, jotka ohjailevat ruokavalintojamme. Siksi oikeanlaisen ruokavalion löytäminen on monille haasteellista. Syömällämme ravinnolla on tärkeä merkitys terveytemme ylläpitäjänä, edistäjänä ja myös jo syntyneiden oireiden tai sairauksien parantajana.

Voit itse vaikuttaa kehosi ja mielesi hyvinvointiin syömällä terveellistä, juuri sinulle sopivaa ruokaa. Syömälläsi ravinnolla on vaikutusta mm. vastustuskykyysi, vatsasi ja suolistosi hyvinvointiin, hormonitoimintaan, elimistösi kykyyn sietää stressin vaikutuksia ja ikääntymisen tuomiin muutoksiin. Ravintoneuvonta ja sen avulla mietitty juuri sinulle yksilöllisesti suunniteltu ruokavalio auttaa sinua saavuttamaan hyvän ja energisen olon.Tähtiterveyden toiminta perustuu vastuulliseen ravitsemukseen ja funktionaalisen lääketieteen näkemyksiin. Kaikki kehomme toiminnot ovat yhteydessä toisiinsa ja kehoa kokonaisuutena hoitamalla pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Suunnittelemme asiakkaillemme yksilöllisen ruokavalion ja tarvittaessa ohjaamme asiakkaan lisätutkimuksiin lääkärin vastaanotolle tai funktionaalisen lääketieteen laboratoriotesteihin, jotta saamme riittävästi ja vastuullisesti tietoa ruokavalion suunnitteluun.

Suunnitellaan yhdessä juuri sinun elämäntilanteeseen sopiva:

  • terveellinen ruokavalio
  • gluteeniton ruokavalio
  • laihduttajan ruokavalio
  • maidoton ruokavalio
  • kasvisruokavalio
  • diabeetikon ruokavalio
  • kihtipotilaan ruokavalio
  • suoliston kunnostus ruokavalio
  • korkean kolesterolin ruokavalio


Ruokavalion muutos auttoi suolistosairauteen

asiakastarina - julkaistu 09.11.2016

Ruokavalion muutos auttoi suolistosairauteen

Olen 44-vuotias mies ja sairastanut n.10v kroonista suolistotulehdusta Colitis Ulcerosaa ja tottunut elämään erilaisten vatsakipujen sekä –oireiden kanssa. Neljäkymppisenä ”normaali” keski-ikäisen miehen terveystarkastus työterveydessä ja tulos sokerit, kolestrolit ja verenpaineet koholla, määräyksenä pudottaa painoa ja muuttaa ruokavaliota. Näin teinkin ja sain painoa pudotettua 25kg ja verenpainetta lukuunottamatta sain tilanteen hallintaan sokerin ja kolestrolin osalta. Jollain tasolla jäi tunne, että jotain jäi vielä puuttumaan ja jotain pitäisi tehdä vielä enemmän.

Lue lisää

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä