Vitamiini- ja hivenainemittaus

Ihmiset nauttivat tänä päivänä useinkin ihan sattumanvaraisesti erilaisia lisäravinteita, tietämättään imeytyvätkö ne keholle vai eivät. Haluaisitko tietää mitä ravinteita kehosi tarvitsee voidakseen hyvin?

Erilaiset vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappopuutokset ovat valitettavan yleisiä, vaikka ruokaa on tarjolla yllin kyllin. Ravintoainepuutokset ovat mahdollisia ja puutokset voivat lisätä riskiä sairastua erilaisiin sairauksiin.

D-vitamiinin puute aiheuttaa osteoporoosia ja heikentää immuunipuolustusta. Veren huonot rasva-arvot taas lisäävät riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin.

Mittaus suoritetaan kädessä pidettävän anturin avulla. Mittaus selvittää 10 vitamiinin, 19 hivenaineen ja 4 eri rasvahapon pitoisuuksia kehollasi. Laite mittaa myös kehosi mahdolliset raskasmetallikertymät. Mm. lyijy, kadmium, elohopea ja alumiini voivat suurina pitoisuuksina haitata kehosi toimintoja.

Mittaus ei sovi raskaana olevalle eikä sydäntahdistinpotilaalle.

Mineralstationen-mittausta ensimmäisenä Suomessa!


Tähtiterveys on ensimmäinen Mineralstationen-mittausta käyttävä suomalainen yritys. Tämä kansainvälisesti laajentuva ruotsalaisyritys tarjoaa myös huippulaatuiset vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappovalmisteet terveytesi edistämiseen. Tuotteet ovat hyvin imeytyvässä nestemäisessä muodossa. Ne imeytyvät tehokkaasti jos sinulla on esimerkiksi ruuansulatuskanavan oireilua tai jo todettu imeytymishäiriö.

Mineralstationen-tuotteet ovat täysin puhtaita, ekologisia ja lisäaineettomia. Ne ovat myös gluteenittomia ja maidottomia. Käytetyt raaka-aineet ovat peräisin luomulaatuisista marjoista, hedelmistä ja vihanneksista. Mineraalit on louhittu miljoonia vuosia vanhasta mineraalikaivoksesta ja kalaöljy tulee Lofoottien puhtailla vesillä kasvaneista kaloista. Mineralstationen-tuotteet ovat osana funktionaalista ravintoterapiaa.

Varaa aikasi mittaukseen tai jos haluat kuulla tuotteista lisää p. 040 508 1980Soita 040 508 1980. Mineralstationen ei edusta verkostomarkkinointia.

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä