Rentoutusvalmennus on
voimavarojen vahvistamista

Varaa aika!

Rentoutusvalmennus

Stressinhallintataidot, rentoutuminen ja palautuminen ovat tärkeässä asemassa tasapainoisessa elämässä. Ottamalla aikaa itsellesi ja rentoutumalla säännöllisesti varmistat, että sinulla riittää voimavaroja niin töissä kuin vapaallakin.

Kaipaatko rentoutumisen ja palautumisen työkaluja arkeesi, ohjausta rentoutukseen ja rentouttavaan hengitykseen? Rentoutumisella on tutkitusti monia positiivisia vaikutuksia psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Rentoutuminen mm. vähentää stressihormoni kortisolin eritystä, laskee verenpainetta, sydämen sykettä, poistaa lihasjännitystä ja parantaa ruuansulatuksen toimintaa.

Rentoutumisen vaikutukset näkyvät esimerkiksi keskittymiskyvyn paranemisena, parempana unenlaatuna, kiputuntemusten vähentymisenä, oppimiskyvyn- ja omaksumiskyvyn paranemisena ja, arjen kireyden vähenemisenä. Kuormittavassa elämäntilanteessa muutoksille on annettava aikaa. Säännöllisellä harjoittelulla saadaan hyviä tuloksia.


Mitä rentoutusvalmennus pitää sisällään?


Rentoutusvalmennuksessa ohjaan rentoutumista puheen avulla. Ensimmäiselle käyntikerralle varataan aikaa 1,5h. Käymme aluksi läpi tilannettasi ratkaisukeskeisen haastattelun avulla. Kartoitan tilannettasi, mitä tavoitteita ja toiveita sinulla on valmennuksesta. Tämän jälkeen teen sinulle yksilöllisesti tehtävän rentoutuksen tilanteeseesi sopien ja valitsemme sinulle sopivat rentoutusmenetelmät.

Rentoutusvalmennuksessa voidaan käyttää suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua ja positiivista psykologiaa vahvistamaan terveyttä, hyvinvointia, suorituskykyä ja yleistä elämänlaatua. Rentoutus toteutetaan mielikuvien, erilaisten vahvistavien ja myönteisten mielikuvien, kehollisen rentoutuksen ja mahdollisesti myös taustamusiikin avulla. Rentoutusharjoituksia on hyvä tehdä säännöllisesti, joten tunnin jatkokäyntejä voidaan toteuttaa tarpeesi mukaan sopivin väliajoin. Rentoutusharjoituksen jälkeen varaamme vielä aikaa keskustelulle.

Rentoutusharjoitukset voi yhdistää myös syvärentouttavaan Brain Relief -hoitoon, joka on kosketushoito. Kovin stressaavissa ja kuormittavissa elämäntilanteissa voit ottaa aluksi, vaikka sarjan Brain Relief -hoitoa ja sen jälkeen sarjan ohjattua rentoutusvalmennusta. Brain Relief -hoidot ja rentoutusvalmennus tuovat yhdessä parhaan avun esim. pitkäaikaisesta väsymysoireyhtymästä toipuvalle.

Rentoutusvalmennuksessa voidaan käyttää suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua ja positiivista psykologiaa vahvistamaan terveyttä, hyvinvointia, suorituskykyä ja yleistä elämänlaatua.
Rentoutusvalmennuksessa voidaan käyttää suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua ja positiivista psykologiaa vahvistamaan terveyttä, hyvinvointia, suorituskykyä ja yleistä elämänlaatua.


Rentoutusvalmennus apuna ravinto- ja elämäntapamuutoksessa


Rentoutusvalmennus sekä ravinto- ja elämäntapamuutos ovat hyvä yhdistelmä. Ohjaan sinua ravintoterapian ammattilaisena löytämään yksilöllisen ruokavalion, pysymään ruokavaliossa ja tsemppaamaan sinut kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Käymme keskustellen ensin tuen tarpeesi läpi ja rakennamme sinulle yksilöllisen valmennusohjelman.

Positiivisen psykologian ja suggestioiden sekä rentoutumisen avulla onnistut elämäntapamuutoksesi läpi viemisessä mm. ruokavaliomuutoksessa, makeanhimon ja sokeririippuvuuden hallinnassa, painonhallinnassa tai tupakoinnin lopettamisessa. Voimme tehdä sinulle oman elämäntapamuutossuunnitelman, joka sisältää suunnitelman myös liikunnan lisäämisestä.

Suorittamani Rentoutusvalmentajan koulutus (Sertifioitu mentaalivalmentaja on Suomen Hypnoosiliiton ja Suomen Mentaalivalmentajien liiton hyväksymä rentoutusvalmentajakoulutuskoulutus) perustuu ratkaisukeskeiseen rentoutusvalmennukseen.

Rentoutusvalmennuksen voi toteuttaa myös netin välityksellä. Varaa aika netissä tai kysy lisää p. 040 508 1980.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille