Julkaistu: 09.12.2020 10:40

Kaunis talvinen päivä

Synnytykseen voi saada apua vyöhyketerapiasta.
Synnytykseen voi saada apua vyöhyketerapiasta.


Olo oli jo tukala, laskettuun aikaan oli viikko aikaa. Aamuyöllä heräsin supistuksiin, jotka ei ollut kipeitä mutta ne tulivat säännöllisesti. Aamulla katsoin ikkunasta ja ajattelin "tänään olisi kaunis päivä synnyttää".

Mietin vielä lähtisinkö sairaalaan näytille vai menisinkö varaamaani vyöhyketerapiaan ja valitsin jälkimmäisen, ei siitä ainakaan haittaa olisi.

Istuin hoitolan hoitotuoliin ja rentouduin, tunnelma oli rento ja Virpi ammattitaitoinen. Supistuksia tuli koko hoidon ajan säännöllisesti, mutta olivat edelleen lempeitä. Päätin kuitenkin lähteä hoidon jälkeen sairaalaan näytille.

Sairaalaan päästyäni oli synnytys käynnissä, kanava hävinnyt, mutta paikat vielä kiinni. Kätilö suositteli suihkua, missä lopulta ehdin olla alle tunnin kunnes Kätilö tarkisti tilanteen ja siirryttiin saliin.


"Suosittelen kaikille odottaville äideille vyöhyketerapiaa rentoutumiseen ja valmistautumiseen tulevaan synnytykseen."


Lopulta siis lähdettyäni vyöhyketerapiasta vauvan syntymään meni vain reilu kaksi tuntia aikaa. Hoito auttoi rentoutumaan ja selvisin synnytyksestä ilman kivunlievitystä.

Suosittelen kaikille odottaville äideille vyöhyketerapiaa rentoutumiseen ja valmistautumiseen tulevaan synnytykseen. Oma kokemukseni ei olisi voinut olla parempi, kiitos Virpille!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille