Enemmän energiaa oikealla ravinnolla

Varaa aika!

Ravinto- ja hyvinvointiluennot

Tähtiterveys tarjoaa myös hyvinvointikoulutusta kuten kiinnostavat ja asiantuntevat ravintoluennot esimerkiksi yrityksille ja erilaisille ryhmille. Ravintoluento kertoo innostavalla tavalla hyvästä luonnollisesta ruoasta, arjen oikeista valinnoista ja niiden merkityksestä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ja terveydelle.

Ravintoluennot tempaavat mukaansa ja innostavat miettimään syömämme ruuan vaikutuksia terveyteemme. Syömällämme ravinnolla on tärkeä merkitys terveytemme ylläpitäjänä, edistäjänä ja jo syntyneiden oireiden tai sairauksien parantajana. Voit itse vaikuttaa kehosi ja mielesi hyvinvointiin syömällä terveellistä, juuri sinulle sopivaa ruokaa. Syömälläsi ravinnolla on vaikutusta mm. vastustuskykyyn, vatsan ja suoliston hyvinvointiin, hormonitoimintaan, elimistön kykyyn sietää stressin vaikutuksia ja ikääntymisen tuomiin muutoksiin.

Tähtiterveys tarjoaa ravintoasiantuntijan palvelut räätälöidysti erilaisten ryhmien käyttöön. Ravintoluento on helppo, edullinen ja innostava tapa innostaa esimerkiksi yrityksen henkilökuntaa huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan ja työssä jaksamisestaan. Ravintokoulutus on yritykselle investointi joka maksaa itsensä takaisin lisääntyneenä työhyvinvointina ja tehokkuutena.

Pyydä apuun ravintovalmentaja! Räätälöidään ryhmällesi tai yrityksellesi tarpeidesi mukainen ravintoluento, ravintokoulutus tai yleisesti kokonaisvaltaiset hyvinvointiluennot. Ota yhteyttä tai katso alta alkavat kurssit!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille