Ylivoimaisen laadukasta
ravintoa vuodesta 1958


Neolifen ravintolisät

Perustana luonto - tukena tiede


Ravintolisillä on suuri merkitys täydentäessämme ruokavaliotamme ja boostataksemme kehon toimintoja parempaan vireeseen ja tasapainoon.

Erilaiset kehon häiriötilat ja sairaudet kuluttavat ravintoaineita keholtamme, joten tarvitsemme yksilöllisesti terveydentilan tukemiseen myös ravinteita lisää purkista. Lisäravinteiden laatu nousee silloin tärkeään rooliin. Neolifen ravintolisät ovat laatutuotteita, jotka on valmistettu ruuasta. Esimerkkinä magnesiumvalmiste, jonka pohjana on käytetty parsakaalia, lehtikaalia ja retiisiä.

Tuotteet eivät sisällä lisäaineita eikä mitään muita keinotekoisia aineita. Tuotteilla on tarkka laadunvalvonta kuin myös tuotetakuu.


NeoLife on 60 vuotta vanha yritys, jonka perustajana on ollut syöpähoitojen uranuurtaja tri Athur Furst.

Neolifessa tiedemiehet kehittävät koko ajan uutta ja vastaavat tuotteiden hyvästä laadusta. Tuotteilla tehdään maailmanlaajuisia käyttäjätutkimuksia.Suosittelen lämpimästi NeoLifen ravintolisiä terveyttäsi tukemaan, sillä tuotteet ovat

  • TUTKITTUJA: Maailman johtavat tiedemiehet, tutkijat ja ravintotieteilijät, etsivät tehokkaita ratkaisuja pitkäaikaisen hyvinvointisi edistämiseen
  • PUHTAITA: Taitavat teknologit valitsevat vain parhaimpia raaka-aineita, jotta voimme varmistaa mahdollisimman täydellisen puhtauden.
  • TURVALLISIA: NeoLifen ravintolisät ovat bioyhteensopivia. Se tarkoittaa, että niiden sisältö sopii suoraan ihmisen kehoon ja niitä on turvallista nauttia. Käytämme vain ainesosia, jotka ovat olleet osa ihmisen ruokavaliota jo vuosisatojen ajan.
  • KORKEAPITOISIA: NeoLife- tuotteet kehitetään viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen pohjalta ja huipputeknologian avulla aktiivisten raaka-aineiden tiivistämiseksi ja standardisoimiseksi.
  • TESTATTUJA: NeoLife-tuotteet käyvät läpi ankarat testit, joissa käytetään viimeisimpiä tieteellisiä metodeja, jotta voimme varmistaa tuotteiden turvallisuuden, laadun ja tehon. Testaamme rutiininomaisesti myös haitallisten aineiden mahdollista esiintymistä. Esim. omega 3- valmiste on täysin raskasmetallivapaata.
  • TODISTETTUJA: Kliinisiä tutkimuksia, jotka todistavat NeoLifen tuotteiden tehokkuuden, on julkaistu maailman arvostetuimmissa tieteellisissä lehdissä. Ainutlaatuinen ja jatkuva sitoutumisemme tieteelliseen erinomaisuuteen on kiinnittänyt tutkijoiden huomion Yhdysvaltain maatalousministeriössä, Centers for Diceance &Prevention -keskuksessa, suurissa yliopistoissa ja kunnioitetuissa tieteellisissä instituutioissa ympäri maailmaa.

NeoLifelta saat kaikki tarvittavat ravintolisät mm. karotenoidit, flavonoidit, vitamiini-ja hivenainevalmisteet, COQ10 valmisteen, omega3- kalaöljyn, antioksidanttijuoman ja aloeverajuoman, aminohappovalmisteet ja ravintolisät myös urheilijoille sekä maitohappobakteerit.

NeoLifelta saat kaikki tarvittavat ravintolisät.
NeoLifelta saat kaikki tarvittavat ravintolisät.


Järjestän myös ravintolisäaiheisia terveyskutsuja. Lue lisää terveyskutsuista.

NeoLifen itsenäinen jälleenmyyjä Virpi Hoffrén
p. 040 508 1980

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille