Työkykyä ja voimia suoriutua päivän rutiineista

Varaa aika!

Työhyvinvointi

Työhyvinvointiin panostus kannattaa. Työhyvinvointi tekee toiminnasta tehokasta, työuupumus taas ei ole leikin asia. Työssä jaksaminen ja työtyytyväisyys sekä työntekijän hyvä terveydentila tuovat lisää työkykyä ja voimia suoriutua päivittäisistä työrutiineista.

Työnantajalla on upea mahdollisuus hyödyntää Tähtiterveyden työhyvinvointipalveluita työntekijöidensä työkyvyn ylläpitämiseen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinun yrityksellesi sopiva tyhy-kokonaisuus, olkoon se sitten tyhy-päivä, tyky-päivä, virkistyspäivä, luentokokonaisuus tai liikuntapäivä. Tähtiterveydestä voit tilata Asahi-terveysliikunta tuokion tai hyvinvointi-/ravintoluennon myös yhdistyksille ja erilaisille seuroille tai kaveriporukoille.

Ravinto- ja hyvinvointiluennot


Työntekijöiden hyvinvoinnin ja sairauspoissaolojen ehkäisemiseksi on paljon tehtävissä. Uusissa tutkimuksissa on selvinnyt miten terveellinen ruokavalio ja D-vitamiinin säännöllinen käyttö vähentävät sairauspoissaoloja merkittävästi. Ravintotekijöillä on suuri merkitys hyvinvointiin.

Ravintoluennot tempaavat mukaansa ja innostavat miettimään syömämme ruuan vaikutuksia terveyteemme. Syömällämme ravinnolla on tärkeä merkitys terveytemme ylläpitäjänä, edistäjänä ja jo syntyneiden oireiden tai sairauksien parantajana. Voit itse vaikuttaa kehosi ja mielesi hyvinvointiin syömällä terveellistä, juuri sinulle sopivaa ruokaa. Syömälläsi ravinnolla on vaikutusta mm. vastustuskyvyn, vatsan ja suoliston hyvinvointiin, hormonitoimintaan, elimistön kykyyn sietää stressin vaikutuksia ja ikääntymisen tuomiin muutoksiin.

Hyvinvointiluennoilla paneudumme kokonaisvaltaiseen terveyden tukemiseen. Työntekijäsi saavat vinkkejä mm. siihen, miten säilyä flunssakauden terveenä. Käymme läpi erilaisia luonnonmukaisia itsehoitovinkkejä ja stressinhallintavinkkejä terveyden tueksi.

1. Luonnonmukaisia itsehoitovinkkejä terveyden tueksi 1,5h

- Miten selviytyä flunssakaudesta terveenä, vastustuskyvyn kohottamisvinkkejä

2. Stressi ja rentoutuminen 1,5h

- Stressin vaikutukset terveyteen
- Rentoutumisen vaikutukset terveyteen
- Luennon yhteyteen voidaan liittää rentoutusharjoitus

3. Ruokavalion vaikutukset terveyteen 1,5h


- Ravinnon vaikutukset tyypillisempien elintasosairauksien syntyyn
- Elintasosairauksien ennaltaehkäiseminen ja hoitaminen ravinnolla

4. Ravinto-hyvän terveyden perusta 1,5h

- Miten rakennan terveellisen ruokavalion?

5. Suoliston hyvinvointi 1,5h

- Ravinnon vaikutukset suoliston hyvinvointiin ja hyvän immuniteetin muodostumiseen

6. Energiaa ja suorituskykyä päivään
- Terveytesi ja hyvinvointisi koostuu monesta eri tekijästä. Ravinto on tärkeä tekijä terveytesi ylläpitäjänä ja edistäjänä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille