Vyöhyketerapia tasapainottaa

Varaa aika!

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on ikivanha hoito- ja parannusmenetelmä, joka on lähtöisin Pohjois-Amerikan intiaaneilta.

Moderni vyöhyketerapia on hoitomuoto, jossa käsitellään painelemalla ja hieromalla, niin sanottuja heijastealueita eli vyöhykkeitä. Esimerkiksi jalkapohjissa on kaikkia kehonosiamme ja sisäelimiämme vastaavat vyöhykkeet. Näitä vyöhykkeitä löytyy lisäksi mm. käsistä, korvista, kasvoista ja selästä.

Vyöhyketerapian tärkein vaikutuskanava on hermosto. Hermopäätteitä käsittelemällä elimistö alkaa pyrkiä normaaliin, tasapainoiseen toimintaansa. Kehossamme on lisäksi energiakanavia eli meridiaaneja, sekä niillä olevia akupisteitä, joiden kautta vyöhyketerapia myös toimii ja vaikuttaa.

Vyöhyketerapiahoito vilkastuttaa veren- ja imunestekiertoa, sekä koko kehon aineenvaihduntaa, poistaen mm. kuona-aineita. Elimistöä siis vauhditetaan hermoston ja verenkierron, imunestekierron ja energiakierron kautta. Se on kehon omien toimintojen käynnistämistä, tehostamista ja tasapainottamista. Vyöhyketerapiahoito on ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa.Ensimmäisellä hoitokerralla asiakkaalle tehdään haastattelu, jossa huolellisesti kartoitetaan terveydentila. Hoito kestää n. tunnin, lapsilla hoitoaika on lyhyempi. Vyöhyketerapia on hyvä hoitomuoto mm. erilaisissa stressin aiheuttamissa oireissa, ruuansulatusongelmissa, aineenvaihduntaongelmissa, turvotuksien hoidossa, päänsäryissä ja niska-hartiaseudun jännitystilojen hoidossa. Vyöhyketerapiahoitoa voidaan tehdä myös verenpainepotilaille, hengitystieinfektioiden hoidoksi ja kohottamaan kehon omaa vastustuskykyä.

Hyviä hoitotuloksia on saatu pienten vauvojen koliikkivaivoissa sekä muissa lasten terveysongelmissa kuten mm. vastustuskyvyn kohottamisessa infektiokierteiden yhteydessä, yökastelussa, vatsan toiminnan häiriöissä ja kasvukipujen hoidoissa.
Tähtiterveys - vyöhyketerapiaa Kokkolassa. Katso hinnastostamme vyöhyketerapian hinta ja varaa aika netissä!

Vyöhyketerapia Tampereella: Varaa aika netissä!

Kaunis talvinen päivä

asiakastarina - julkaistu 09.12.2020

Kaunis talvinen päivä

Olo oli jo tukala, laskettuun aikaan oli viikko aikaa. Aamuyöllä heräsin supistuksiin, jotka ei ollut kipeitä mutta ne tulivat säännöllisesti. Aamulla katsoin ikkunasta ja ajattelin "tänään olisi kaunis päivä synnyttää".

Lue lisää


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille