Julkaistu: 25.01.2022 16:03

Elämä takaisin funktionaalisella ravintoterapialla

Olen 56-vuotias nainen. Olen sairastanut migreeniä lapsesta saakka ja harvinaista vaskuliittia 10 vuotta. Näiden lisäksi minulla on myös fibromyalgia, osteopenia, atooppinen iho ja IBS. Nyt minulla on käytössä verenpainelääke migreenin estoon ja biologinen lääke vaskuliittiin joka on autoimmuunisairaus. Syksyllä 2021 vatsaoireet yltyivät pahoiksi, vatsa turposi, oli pahoinvointia, ylävatsakipua ja kokonaisvaltaista särkyä sekä väsymystä.

Olin jo pitkään haaveillut funktionaalisesta ravintoterapiasta ja lukenut paljon kaikkea siihen liittyvää ja kuvitellut syöväni suhteellisen terveellisesti, mutta oli tunnustettava että tarvitsen ammattilaisen apua, maksoi mitä maksoi. Ilokseni löysin omalta paikkakunnaltani Seinäjoen Sinfoniasta Virpin ja soitinkin hänelle. Puhelun aikana varmistui että haluan varata hänelle ajan. Oireideni ja ruokapäiväkirjani avulla saan Virpiltä ruokaohjeet ja suositukset lisäravinteista sekä vitamiineista.

Motivoituneena alan noudattaa näitä ohjeita. Jätän sokerit, hiivat, maitotuotteet sekä viljat. Oloni kohentuu jo viikossa, vatsa rauhoittuu ja särytkin vähenee. Minulle tehdään myös laaja suolistotutkimus ja suolistosta löytyy mm.hiiva ja steptokokki. Nämä häädetään lääkärin määräämillä lääkkeillä.

Lääkekuurien jälkeen alan voida entistä paremmin, ajatus kulkee, minulla on energiaa ja aloitekykyä. Säryt on lähes kokonaan poissa, migreeni on historiaa, nukun hyvin ja olen energinen. Tämä kaikki on tapahtunut kolmessa kuukaudessa. Voin sanoa että olen saanut elämäni takaisin, enkä olisi onnistunut siinä ilman Virpiä. Olen kiitollinen ja voin lämpimästi suositella Virpin ravintoterapiaa


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille