Qantum magnetic resonance analyzer- mittaus

Varaa aika!

Vitamiini- ja hivenainemittaus

Ihmiset nauttivat tänä päivänä useinkin ihan sattumanvaraisesti erilaisia lisäravinteita, tietämättään imeytyvätkö ne keholle vai eivät. Esimerkiksi erilaiset suoliston toiminnan häiriöt vaikuttavat herkästi ravintoaineiden imeytymiseen. Haluaisitko tietää mitä ravinteita sinun kehosi tarvitsee voidakseen hyvin? Erilaiset sairaudet kuluttavat keholta ravintoaineita kuten myös tietyt sairaudet lisäävät ravintoaineiden tarvetta.

Erilaiset vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappopuutokset ovat valitettavan yleisiä, vaikka ruokaa on tarjolla yllin kyllin. Ravintoainepuutokset ovat mahdollisia ja puutokset voivat lisätä riskiä sairastua erilaisiin sairauksiin.

D-vitamiinin puute aiheuttaa osteoporoosia ja heikentää immuunipuolustusta. Veren huonot rasva-arvot taas lisäävät riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin.

Mittaus suoritetaan kädessä pidettävän anturin avulla. Mittaus selvittää 10 vitamiinin, 19 hivenaineen ja 4 eri rasvahapon pitoisuuksia kehollasi. Mittaus tapahtuu solutasolta saakka. Tuloksista nähdään onko kyseistä ravintoainetta kehollasi riittävä määrä vai onko siitä vajausta vai puutetta. Laite mittaa myös kehosi mahdolliset raskasmetallikertymät. Mm. lyijy, kadmium, elohopea ja alumiini voivat suurina pitoisuuksina haitata kehosi toimintoja.

Mittaus valmistuu parissa minuutissa ja on kivuton. Mittaus soveltuu kaiken ikäisille yli 6-vuotiaista ylöspäin. Mittaustulokset käydään mittauksen yhteydessä läpi ravintoterapeutin tulkitsemana. Saat ammattilaisen opastuksen sekä yksilölliset ruokavalio- ja lisäravinne suositukset.

Mittaus ei sovi raskaana olevalle eikä sydäntahdistinpotilaalle.

Katso myös: Terveystestit[/

Tähtiterveydellä käytössä oleva mittalaite on Qantum magnetic resonance analyzer laite. Laite edustaa uutta vitamiinimittausten huipputeknologiaa maailmalla. Laite mittaa sinun ravintoainetaajuudet samaan tapaan niinkuin radio etsii radioaaltoja.

Tämä kvanttifysiikkaan perustuva mittausteknologia on käytössä mm.Ruotsissa ja muutamissa muissa Euroopan maissa myös sairaaloissa. Vitamiini- ja hivenainemittaus on yksi osa laajempaa kvanttifysiikalla suoritettavaa mittauskokonaisuutta.

Tähtiterveydestä löydät myös huippulaatuiset ja hyvin imeytyvät täysruokapohjaiset ravintolisät.Varaa aikasi mittaukseenTai jos haluat kuulla lisää, soita p. 040 508 1980.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille