Mineralstationen-mittausta
ensimmäisenä Suomessa

Varaa aika!

Vitamiini- ja hivenainemittaus

Ihmiset nauttivat tänä päivänä useinkin ihan sattumanvaraisesti erilaisia lisäravinteita, tietämättään imeytyvätkö ne keholle vai eivät. Esimerkiksi erilaiset suoliston toiminnan häiriöt vaikuttavat herkästi ravintoaineiden imeytymiseen. Haluaisitko tietää mitä ravinteita sinun kehosi tarvitsee voidakseen hyvin? Erilaiset sairaudet kuluttavat keholta ravintoaineita kuten myös tietyt sairaudet lisäävät ravintoaineiden tarvetta.

Erilaiset vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappopuutokset ovat valitettavan yleisiä, vaikka ruokaa on tarjolla yllin kyllin. Ravintoainepuutokset ovat mahdollisia ja puutokset voivat lisätä riskiä sairastua erilaisiin sairauksiin.

D-vitamiinin puute aiheuttaa osteoporoosia ja heikentää immuunipuolustusta. Veren huonot rasva-arvot taas lisäävät riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin.

Mittaus suoritetaan kädessä pidettävän anturin avulla. Mittaus selvittää 10 vitamiinin, 19 hivenaineen ja 4 eri rasvahapon pitoisuuksia kehollasi. Mittaus tapahtuu solutasolta saakka. Tuloksista nähdään onko kyseistä ravintoainetta kehollasi riittävä määrä vai onko siitä vajausta vai puutetta. Laite mittaa myös kehosi mahdolliset raskasmetallikertymät. Mm. lyijy, kadmium, elohopea ja alumiini voivat suurina pitoisuuksina haitata kehosi toimintoja.

Mittaus ei sovi raskaana olevalle eikä sydäntahdistinpotilaalle.

Katso myös: Terveystestit


Tähtiterveys on ensimmäinen Mineralstationen-mittausta käyttävä suomalainen yritys.
Tähtiterveys on ensimmäinen Mineralstationen-mittausta käyttävä suomalainen yritys.


Mineralstationen-mittausta ensimmäisenä Suomessa!


Tähtiterveys on ensimmäinen Mineralstationen-mittausta käyttävä suomalainen yritys. Laite on Quantum magnese resonance laite. Laite edustaa uutta vitamiinimittausten huipputeknologiaa maailmalla. Laite mittaa sinun ravintoainetaajuudet samaan tapaan niinkuin radio etsii radioaaltoja. Tämä kansainvälisesti laajentuva ruotsalaisyritys tarjoaa myös huippulaatuiset vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappovalmisteet terveytesi edistämiseen. Tuotteet ovat hyvin imeytyvässä nestemäisessä muodossa. Ne imeytyvät tehokkaasti jos sinulla on esimerkiksi ruuansulatuskanavan oireilua tai jo todettu imeytymishäiriö.

Mineralstationen-tuotteet ovat täysin puhtaita, ekologisia, lisäaineettomia ja sokerittomia. Ne ovat myös gluteenittomia ja maidottomia. Käytetyt raaka-aineet ovat peräisin luomulaatuisista marjoista, hedelmistä, vihanneksista ja juureksista. Mineraalit on louhittu tuhansia vuosia vanhasta mineraalikaivoksesta ja kalaöljy tulee Lofoottien puhtailla vesillä kasvaneista kaloista. Mineralstationen mittaus ja tuotteet ovat osana funktionaalista ravintoterapiaa. Mittauksia tekevät vain lääkärit ja koulutetut ravintoalan ammattilaiset. Mineralstationen ei edusta verkostomarkkinointia.

Varaa aikasi mittaukseenTai jos haluat kuulla lisää, soita p. 040 508 1980.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille