Julkaistu: 21.02.2024 11:00

Hormonit Harmoniaan +50 naisten ilmaisluento vaihdevuosista 20.3. Kokkolassaūü©∑Oletko vaihdevuosi-ik√§√§ l√§hestyv√§ nainen, parhaillaan vaihdevuosissa tai jo vaihdevuodet ohittanut nainen? Olet upea ja kukoistava, ansaitset parasta!

Tämä luento on tarkoitettu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut hyvinvoinnistasi ja haluat tukea terveyttäsi vaihdevuosissa ja niiden jälkeen.

Tervetuloa kuulemaan tärkeää asiaa vaihdevuosista. Ihanasta hormonien harmoniasta, hyvinvoinnista, terveydestä, energisyydestä ja ennen kaikkea keinoista, miten voit tukea terveyttäsi ja jaksamistasi vaihdevuosissa ja niiden jälkeen. Käyn vaihdevuosiin liittyviä asioita läpi positiivisella näkökulmalla. Vaihdevuodet ovat luonnollinen naisen elämään kuuluva ajanjakso, siinä kuin kuukautisten alkaminen tai raskauskin.

Luento järjestetään Kokkolassa Snellmankodissa keskiviikkona 20.3. klo 18-19.30.

Kokkola

Snellmankoti
Rantakatu 27, Kokkola

Keskiviikko 20.3.2024 klo 18-19.30


ūüĆüSinun ei tarvitse p√§rj√§t√§ yksin oireidesi kanssaūüĆü


Vaihdevuosioireisto on varsin laaja ja oireilu yksilöllistä. Joku saattaa kärvistellä useampia vuosia rajujen vaihdevuosioireiden kanssa ja toinen saattaa selvitä pelkillä satunnaisilla hikoilupuuskilla.

Vaihdevuosissa ei ole kyse vain ihanan naishormoni estrogeenin vähenemisestä. Kyse on huomattavan paljon suuremmasta ja laajemmasta kokonaisuudesta, jonka keskiössä olet sinä yksilönä. Ihan jokainen meistä voi tehdä paljon asioita oman hyvinvointinsa edistämiseksi.

ūü©∑Vaihdevuosien ei tarvitse olla tuskaa, hike√§, raivoa tai alakuloa. On paljon keinoja, miten voit edist√§√§ hyvinvointiasi, tule mukaan innostavalle ilmaisluennolleūü©∑

Mitä saat luennolta:


Olen koostanut vaihdevuositeemaiset luennot lisätäkseni naisten tietoisuutta vaihdevuosien moninaisista oireista, ja miten selvitä vaihtelevan oirekirjon kanssa. Lähestymistapani naisen terveyden ylläpitämiseen on kokonaisvaltainen ja luonnonmukainen. Funktionaaliseen lääketieteeseen perehtyneenä ravintoterapeuttina, sekä rentoutusvalmentajana ja luontaishoitajana, minulla on tarjota sinulle monipuolisia vinkkejä parempaan oloon ja terveempään elämään.

ūüĆ∑K√§yd√§√§n l√§pi hormonitoiminnan muutoksen tuomaa oirekirjoa ja my√∂s muita huomioitavia terveystekij√∂it√§, jotka voivat olla samankaltaisten oireiden taustalla.
ūüĆ∑Ravinnon/ravintoaineiden vaikutuksia vaihdevuosiin, miten voimme ravinnon avulla tukea jaksamista ja tasapainottaa kehoa.
ūüĆ∑K√§yd√§√§n l√§pi t√§rkeit√§ terveystekij√∂it√§, jotka tulee huomioida vaihdevuosissa ja sen j√§lkeen; Matala-asteisen tulehduksen minimointi, soluaineenvaihdunnan tehostaminen, rauta-arvot, syd√§n- ja verisuoniterveyden edist√§minen, hyv√§ veren- sokeritasapaino.

Lisäksi:
ūüĆ∑Tasapainoinen suoliston hyvinvointi, hyv√§ maksan toiminta
ūüĆ∑Luustoterveys
ūüĆ∑Stressihormonien vaikutukset
ūüĆ∑Tasapainottavat hoidot, stressinhallinta
ūüĆ∑Uni ja hyv√§t el√§m√§ntavat
ūüĆ∑Kehonkuvan muutokset, itsens√§ hyv√§ksyminen
ūüĆ∑Positiivinen el√§m√§nasenne

Asiakaskokemus Nainen 48v:


Olin todella stressaantunut. Stressikuormaa oli ollut jo vuosia. Päätin että näin ei voi jatkua. Yöuneni oli huonoa ja muisti pätki töissä. Oli vaikeaa keskittyä mihinkään. Kuukautisvuodot olivat ihan kamalia. Olo oli turvonnut ja painoa alkoi kerääntyä. Mielialani oli varsin vaihteleva ja sain kotona oleville teineille valtavia raivon purkauksia milloin mistäkin. Vointi oli suoraan sanottuna surkea.

Aloitin Virpin ravintoterapiassa. Tein ruokavaliomuutoksia ja otettiin muutamia lisäravinteita käyttöön. Huomasin oloni kohentuvan jo muutaman viikon jälkeen. Se toi lisää motivaatiota. Virpi ehdotti naisten Dutch+ hormonitestiä tehtäväksi. Hyvä oli kun se tehtiin. Sieltä löytyi niin estrogeenidominanssia kuin viitteitä huonosta aineenvaihdunnasta. Olin siis koko ajan ollut estrogeenipöhötyksessä. Testi kertoi myös stressihormonitasojeni olevan ihan pilvissä. Siitä alkoi minun tasapainoitusprosessini. Aloitin säännölliset metsäkävelyt sekä tein Virpin ohjauksessa rentoutusharjoituksia. Aloitettiin myös vyöhyketerapiahoidot. Huomasin muutokset jo parin kuukauden jälkeen. Olo tuntui niin paljon paremmalle. Kuukautisvuodot alkoivat normalisoitua ja oloni tasapainottui. Kehoni ei ollut enää niin turvonnut ja mielialakin alkoi tasaantua.


Kokkola

Snellmankoti
Rantakatu 27, Kokkola

Keskiviikko 20.3.2024 klo 18-19.30


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille