Lempeää rentouttavaa liikuntaa

Varaa aika!

Asahi-terveysliikunta

Asahi on suomalaisten suunnittelema terveysliikuntamuodoksi tarkoitettu liikuntamuoto. Se on lempeää, rauhallista ja pehmeää kehotietoisuutta harjoittavaa liikuntaa. Se on yhdistelmä perinteistä länsimaista liikuntaa itämaisin maustein.


Asahi harjoitukset koostuvat koko kehoa rentouttavista, niska-hartia, -selkä -jalka ja tasapainoa kehittävistä liikkeistä ja rentoutumiseen ja stressinpoistoon suunnatuista harjoitteista. Hengityksen ja liikkeen yhdistämisen rytmi kulkee läpi koko harjoituksen, tehostaen kehon avautumista päästä varpaisiin. Asahin liikesarjat ovat helppoja ja se sopii sekä naisille että miehille.

Asahi-terveysliikuntaa puistossa
Asahi-terveysliikuntaa puistossa

Asahi on terveysliikuntamuoto, joka on suunniteltu ennaltaehkäisemään ja hoitamaan yleisiä terveysongelmiamme. Näitä ovat esim. niska-hartiaseudun vaivat, selkävaivat, kaatumisista aiheutuvat vammat, ikääntymisen aiheuttama liikunta- ja toimintakyvyn väheneminen, stressin aiheuttamat psykosomaattiset ongelmat ja depressio.

Asahi sopii erinomaisesti raskaana oleville ja pienten vauvojen äideille.

Asahi on hyvä liikuntamuoto nivelrikkoa, reumaa, MS-tautia tai diabetesta sekä sydän- ja verisuonisairauksia sairastaville sekä ylipainoisille henkilöille.

Asahi-harjoituksen päätteeksi joko venyttelemme tai teemme rentoutus- tai mindfulnes-harjoituksia.

Asahi-kursseista lisätietoja kurssit sivulta. Asahi tunteja myös työhyvinvointiin, erilaisille seuroille, yhdistyksille ja harrasteryhmille. Tutustu tarkemmin työhyvinvointi sivulla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille