Luonnonmukainen ja
turvallinen otsonihoito


Otsonihoidot

Otsonihoidot tai otsoniterapia on maailmalla hyvin tunnettu ja laajalti käytetty hoitomuoto terveyden edistämiseen ja sairauksien hoitoon lääketieteellisesti. Otsonihoidoissa käytetty otsoni valmistetaan generaattorilla ja sidotaan esim. oliiviöljyyn. Otsoni on hapen kolmiatominen muoto, jolla ei ole tekemistä ilmakehän otsonin kanssa. Otsoniterapia on luonnonmukainen ja turvallinen hoitomuoto.

Otsonoidut öljyt tappavat tehokkaasti bakteerit, virukset, sienet, hiivat ja muut ulkoiset taudinaiheuttajat. Useissa tutkimuksissa ne ovat antimikrobisilta ominaisuuksiltaan päihittäneet kaikki vertailussa olleet antibiootit ja sienilääkkeet. Otsonoidut öljyt tehostavat paikallista verenkiertoa ja lisäävät myös kudosten uusiutumista edistävien kasvutekijöiden tuotantoa, vähentävät tulehdustekijöiden määrää ja stimuloivat solun antioksidanttisuojausta. Otsoni lisää veren hapenkuljetuskykyä ja puhdistaa verta. Mm. veren kolesterolipitoisuuden aleneminen ja haavojen paraneminen ovat hyviä tutkimustuloksia, joista varmasti kuulemme tulevaisuudessa lisää.

Suomessa otsoniterapiaklinikat sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Klinikoilla hoidetaan suonensisäisillä infuusiohoidoilla mm. syöpäpotilaita hyvin hoitotuloksin. Suoli- ja emätinhuuhtelut sekä säärihaavahoidot ovat klinikoiden jokapäiväisiä hoitotoimenpiteitä. Mm. lääkäriasema Eurolääkärit Tampereella suosittelee asiakkailleen otsonihoitoja. Euroopassa monessa maassa otsonihoidot ovat olleet jo pitkään sairaaloissa tunnettuna hoitomuotona. Otsoni tehoaa mm. MRSA-sairaalabakteeriin.

Tähtiterveys tekee yhteistyötä Tampereen Otsoniterapiaklinikan kanssa. Koko Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueella Tähtiterveys on ensimmäinen hoitola, jossa on mahdollista saada otsonihoitoja kynsisienen ja jalkasilsan hoitoon sekä ostaa hoitoöljyjä kotihoitoon. Tampereen seudulla ja Etelä-Suomessa otsonoitujen öljyjen käyttö on jo varsin tunnettua jalkahoitoloissa.

Otsoni ja kynsisieni


Jalkahoitaja kartoittaa hoidon tarpeen ensimmäisellä jalkahoitokäynnillä, jolloin tehdään myös hoitosuunnitelma. Jalkahoitaja puhdistaa, lyhentää ja tarvittaessa ohentaa sienikynnen, jolloin kynsi saadaan paremmin vastaanottamaan hoitavaa ainetta. Jalkahoitaja penslaa kynnen sopivaksi katsomallaan öljyvahvuudella ja tekee sideharsotaitokset varpaan päihin. Otsonihoidon teho perustuu jatkuvuuteen ja asiakkaan omatoimiseen kotihoitamiseen. Kotihoitoa jatketaan neljän viikon sykleillä, jolloin asiakas laittaa kynsiinsä öljytyn sideharsotaitoksen aina yön ajaksi. Kynnen paranemista seurataan jalkahoitajan luona muutaman viikon välein, jossa kynsi jälleen puhdistetaan, leikataan ja ohennetaan vastaanottamaan uuden hoitosyklin. Näin jatketaan eteenpäin kunnes kynsi on parantunut. Jalkahoitokertoja vaaditaan sienikynnen vaikeusasteen mukaan yleensä 2-6.

Jalkasilsan hoitoon voi riittää yksikin käyntikerta jalkahoitajalla. Yleensä vaaditaan kahdesta kolmeen hoitokertaa sekä asiakkaan omatoimista kotihoitoa, jotta jalkasilsa saadaan taltutettua.
Asiakkaan kotihoidossa käytettävää otsoniöljyä myydään Tähtiterveyden Pienessä Terveyspuodissa. Kotimaiset öljyt ovat White Svan yrityksen, kemisti Miika Sallisen valmistamia. Tutustu tarkemmin Tampereen otsoniterapia ja White Svan.

Jalkasilsan ja kynsisienen lopullisen häviämisen voit taata tuomalla jalkineesi otsonipuhdistukseen Tähtiterveyden hoitolaan. Kenkäparin otsonointi tapahtuu tunnissa kenkäotsonaattorilla.

Otsonoiduilla öljyillä voit tukea monella tapaa terveyttäsi. Pienessä terveyspuodissa on myytävänä eri vahvuisia otsonoituja oliivi- ja seesaminsiemenöljyjä.

Otsonoiduilla öljyillä voit saada luonnonmukaista apua esimerkiksi:


  • jalkasilsaan
  • kynsisieneen
  • pieniin jalkojen ihovaurioihin
  • kynsivallintulehdukseen
  • ihottumiin ja psoriasikseen
  • akneen/ kasvojen maksaläiskiin
  • hiivainfektioihin
  • herpesinfektioihin
  • poskiontelotulehduksiin


Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele otsonihoidoista lisää tai katso otsonihoito hinta hinnastostamme!

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä