Ruokavalio -ja elämäntapamuutoksen tueksi,
motivaation lisäämiseen

Varaa aika!

Sinun Tähtesi -hyvinvointipaketti

Muutokseen motivointia keskustelun, positiivisen psykologian ja positiivisten itsesuggestioiden avulla.

Sinun Tähtesi paketti on suunniteltu avuksesi tsemppaamaan sinua kohti pysyvää painonhallintaa ja ruokavalio- ja elämäntapamuutosta. Keskustelut on suunniteltu täydentämään Sinun Terveytesi Tähden- terveyden ja painonhallinnan tasapainotuspakettia tai voit käyttää sitä omana kokonaisuutenaan. Käymme yhdessä läpi positiivisen psykologian, itsetutkiskelun ja motivoinnin kautta sinulle tärkeitä asioita, jotka tukevat prosessiasi kohti pysyvää painonhallintaa ja elämäntapamuutosta.

Keskustellen ja pieniä tehtäviä tehden pääset käsiksi myös sinulle haasteellisiin tekijöihin, jotka voivat olla esteinä prosessin etenemisessä. Työstämme yhdessä näitä asioita kognitiivisen motivointikeskustelun kautta sekä positiivisen psykologian ja vahvistavien suggestioiden avulla. Autan sinua löytämään itsestäsi voimavaroja, jotka siivittävät sinua kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Voimme tehdä tarvittaessa myös rentoutusharjoituksia, joissa pääset syvällisemmin keskittymään muutosprosessisi etenemiseen.

Sinun Tähtesi- paketti sisältää kolme tunnin tapaamista, kirjallista materiaalia itsetunnon vahvistamiseksi ja henkilökohtaiset suggestiot. Saat henkilökohtaisen tuen koko prosessin ajaksi. Sisältää tarvittaessa myös rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia.

Hyvinvointipaketin tiedot


Kesto: 3 x 60 min
Hinta: 170 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten voimme auttaa!

ota yhteyttä Osta lahjakortti

Apua arjen jaksamiseen

Ratkaisuja kehon ja mielen
hyvinvoinnille